Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău vă adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine.

Dragi copii, în această zi dorim să vă amintim că sunteți prețioși și demni de respect și admirație. Sărbătoriți copilăria voastră cu entuziasm și asigurați-vă că profitați de fiecare moment în care vă puteți bucura de joacă și descoperiri!

Vă încurajăm să visați și să mergeți în căutarea pasiunilor voastre. Nu există limite pentru ceea ce puteți realiza. Aveți dreptul să vă exprimați gândurile, să vă faceți auziți și să luptați pentru ceea ce credeți. Fiți copii curioși, puneți-vă întrebări și căutați răspunsuri. Încrederea în propriile voastre capacități este cheia succesului, iar noi suntem aici să vă sprijinim în fiecare pas al drumului vostru.

Să nu uitați niciodată să fiți voi înșivă, să râdeți cu poftă și să vă bucurați de fiecare moment. Viața este un dar prețios, iar copilăria este un timp special în care să vă descoperiți și să vă dezvoltați. Ascultați-vă inimile și urmați-vă visurile, iar recompensele vor fi peste așteptările voastre.

Cu prilejul acestei sărbători ne exprimăm admirația și față de toți cei implicați în procesul educațional, cei care își dedică viața învățării și îndrumării copiilor. Sunteți persoanele care le oferiți aripi și le deschideți orizonturile. Vă felicităm și vă mulțumim pentru munca dumneavoastră valoroasă!

De asemenea, felicităm toți părinții pentru puterea de a oferi siguranță și liniște în viețile copiilor. Sunteți modele de dragoste și înțelepciune, ghizi și susținători în toate. Să aveți parte de clipe minunate alături de copiii dumneavoastră!

La mulți ani, dragi copii! Să fiți mereu fericiți, să transformați lumea cu fiecare pas pe care îl faceți și să aduceți zâmbete celor din jurul vostru!