Monitorizarea procesului de alimentație
Monitorizarea procesului de alimentație în IET nr. 30, din sectorul Ciocana
————————————————————————-
Instituția dispune de condiții moderne pentru păstrarea produselor fiind dotată cu frigidere, camere frigorifice conform cerințelor sanitar – igienice;
Administrația instituției monitorizează zilnic calitatea materiei prime recepționate și a bucatelor finite, precum și a servirii acestora, cu respectarea rațiilor/porțiilor alimentare per copil;
În instituție se ține cont de respectarea cerințelor sanitar-igienice;
Instituția colaborează cu structurile teritoriale de control al organizării alimentației și cu reprezentanții legali ai copiilor;
Elaborează meniul-model de alimentației a copiilor cu specific de sezon iarnă-primăvară;
În instituție se livrează produse de calitate, în ambalajul producătorului, cu indicarea clară a termenului de valabilitate de la data producerii, îmbutelierii, fabricării.
Produsele alimentare: se recepționează la blocul alimentar în vase marcate corespunzător produsului și cantității indicate în meniu; se păstrează în propriul ambalaj până la pregătirea bucatelor finite.
10.11.2021