Necrolog

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău este profund îndurerată de trecerea la cele veșnice a directorului Instituției de învățământ preșcolar nr. 196 „Făguraș”, GOLDENBERG Svetlana, omul care timp de două decenii a dat culoare și sens educației pe tărâmul copilăriei.
 
Un profesionist de înaltă calificare, manager de performanță, bun mentor al cadrelor didactice și nedidactice din instituție, promotor al noilor tendințe în domeniul învățământului preșcolar la nivel de sector, municipiu, național și internațional, și-a dedicat întreaga activitate educației tinerei generații, dând dovadă în tot ce a realizat de responsabilitate, dăruire și foarte mult suflet.
 
Familistă de excepție, mamă, bunică iubitoare, colegă fidelă, va lăsa în urmă o nemărginită durere și un gol imens în sufletele celor ce au cunoscut-o.
 
Dumnezeu să-i așeze sufletul la loc de odihnă și Lumină neînserată, fiind siguri, că faptele și imaginea Dumneaei vor rămâne consemnate în memoria colectivă.