Noua opțiune a extensiei www.educatieinteractiva.md

Dragi profesori, părinți și elevi,
 
Suntem încântați să vă anunțăm că extensia www.educatieinteractiva.md, care face parte din Biblioteca digitală Educație online, continuă să evolueze pentru a vă oferi noi resurse și posibilități în domeniul educației interactive.
 
Începând cu luna august 2023, extensia www.educatieinteractiva.md vă oferă o opțiune nouă și captivantă – crearea proiectelor de lungă și de scurtă durată într-un mod interactiv. Cu această opțiune, fiecare cadru didactic poate să-și creeze propriile activități interactive de predare-învățare-evaluare, personalizate pentru nevoile și obiectivele sale specifice. Este o modalitate inovatoare de a transforma procesul educațional într-o experiență de dezvoltare a gândirii critice, interactive și distractive.
 
Cu www.educatieinteractiva.md, fiecare elev poate să-și testeze cunoștințele, să exerseze în propriul ritm și să învețe într-un mediu prietenos și interactiv. Această platformă oferă 20 de tipuri de exerciții interactive pentru orice disciplină și nivel de învățământ, inclusiv un joc captivant numit „Vrei să Fii Miliardar” și „Cusa de Cai”. De asemenea, există și opțiunea de Test Sumativ pentru evaluări complete. Mai mult, toate acestea sunt disponibile gratuit, doar cu un simplu cont creat în câteva minute.
 
Extensia www.educatieinteractiva.md a fost dezvoltată pentru a sprijini învățământul și dezvoltarea elevilor din Republica Moldova. În perioada ianuarie 2022 – septembrie 2023, am desfășurat peste 120 de formări în toate regiunile țării, rezultând peste 20,000 de utilizatori înregistrați și peste 49,500 de activități interactive create.
 
În plus, noul serviciu de creare a proiectelor vă oferă posibilitatea de a construi planuri de învățare personalizate, inclusiv pentru întregul an academic sau pentru lecții individuale. Acest serviciu vă permite să integrați link-uri interactive și să exportați proiectele în format Word sau PDF pentru a le păstra în mapa profesorului.
 
Suntem dedicați continuării susținerii dvs. în dezvoltarea și îmbunătățirea procesului educațional. Vă încurajăm să explorați aceste resurse inovatoare și să le folosiți pentru a face educația mai interactivă și mai distractivă pentru toți elevii noștri.