O vacanță plină de culori la tabăra cu sejur de zi „Licurici”!

Tabăra cu sejur de zi „Licurici”, amplasată în incinta LT „George Meniuc”, aduce o explozie de culoare și bucurie în această vacanță de vară! În perioada 12-16 iunie, s-au desfășurat numeroase activități pline de entuziasm și momente memorabile.

Pentru a marca deschiderea sezonului estival, tabăra „Licurici” a organizat un concert festiv de excepție. Pe scena principală, actorii talentați ai Teatrului „Guguță” au prezentat spectacolul „Păcală și Tândală”, captivând inimile celor mici și mari. Dragostea pentru tot ce este frumos a fost transmisă cu pasiune și energie contagioasă.

Însoțiți de către educatori, copiii au avut ocazia de a explora și descoperi două locuri fascinante. Prima oprire a fost la Muzeul de animale din incinta USM, unde au avut ocazia de a admira o colecție impresionantă de specii exotice. Apoi, au vizitat Muzeul Regiei Transport Electric, unde au învățat mai multe despre istoria și evoluția transportului în orașul nostru.

În cadrul cercului de modelare tehnică, copiii și-au pus imaginația și priceperea la lucru confecționând lucrări din hârtie. Prin fantezia și creativitatea lor, au reușit să creeze opere remarcabile, demonstrează un talent incontestabil.

Unul dintre momentele pline de distracție și jucăușenie a fost concursul „Cei mai jucăuși ochelari de soare”. Copiii au dat frâu liber imaginației și au creat ochelari unici și originali, care le-au adus zâmbete și amuzament.

Copilașii sunt extrem de entuziasmați și dornici să participe la toate activitățile organizate în tabăra cu sejur de zi „Licurici”. Fiecare zi aduce noi aventuri, prietenii și experiențe care vor rămâne în amintirile lor pentru totdeauna.

Tabăra cu sejur de zi „Licurici” își propune să ofere copiilor o vară de neuitat, plină de joacă, învățare și bucurie. Activitățile diversificate și profesioniștii dedicați sunt ingredientele cheie ale acestei vacanțe de vis.