Odihna de Vară Chișinău 2023 – Oportunitățile pentru elevii și tinerii din municipiu

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău este încântată să anunțe programul Odihnei de Vară 2023, prin care se oferă copiilor din municipiu oportunitatea beneficiului biletelor de odihnă în taberele  (https://cutt.ly/J6c2c1u) pentru a petrece timpul plăcut și educativ în timpul vacanței de vară.

În cadrul acestui mesaj, veți găsi pașii necesari pentru a beneficia de bilete de odihnă în taberele de vara.

Pentru a beneficia de bilete de odihnă, părinții sunt rugați să depună o cerere la instituția de învățământ unde copilul își desfășoară studiile. Cererile vor fi procesate de către administrația instituției de învățământ, care va informa părinții cu privire la disponibilitatea taberelor, schimburile acestora și numărul de bilete.

În cazul în care copilul își dorește să participe la tabere sportive, părinții sunt rugați să se adreseze administrației școlii sportive frecventate de copil pentru informații suplimentare și înregistrare.

Actele necesare pentru a beneficia de biletul de odihnă: certificatul medical al elevului (forma 079fe), inclusiv informații despre imunizare (oferit de către medicul de familie) și actul de identitate.

În context DGETS încurajează părinții să profite de această oportunitate pentru a asigura copiilor o vacanță activă și petrecută în siguranță. Odihna de Vară 2023 oferă copiilor o varietate de activități recreative și educative, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile, să socializeze și să se bucure de experiențe memorabile.

Lisat taberelor de odihnă o găsiți în fișierul atașat – Lista tabere 2023