Oferta Instituțiilor Sportive din Municipiul Chișinău pentru Anul Școlar 2023-2024

Direcția Generală Educație Tineret și Sport aduce la cunoștință publicului că pentru anul școlar 2023-2024, instituțiile de învățământ sportive din municipiul Chișinău și-au început activitatea la data de 01 septembrie 2023. Aceste instituții oferă oportunități excelente pentru dezvoltarea abilităților sportive și formarea tinerei generații în domeniul sportului.

Pentru a vă oferi mai multă informație cu privire la instituțiile de învățământ sportive din municipiul Chișinău, vă prezentăm mai jos lista acestora:

Școala sportivă „Speranța”
Școala sportivă specializată de handbal nr. 2
Școală sportivă Specializată de atletism nr.3
Școala Sportivă Specializată de polo pe apă nr.4 „Gheorghe Osipov”
Școala sportivă specializată la Taekwondo WTF nr. 6
Școala sportivă specializată de șah nr.7
Școala sportivă nr. 8
Școala sportivă pentru copii și juniori nr.11
Școala Sportivă pentru copii și juniori nr. 12 din or. Vadul lui Vodă
Școala sportivă pentru copii și juniori nr. 13, or. Cricova
Școala sportivă Specializată în Scrimă a Rezervelor Olimpice pentru Copii și Juniori
Școala sportivă Specializată de Haltere
Școala sportivă specializată de polo pe apă pentru copii și juniori de polo pe apă „Delfin”

Aceste instituții oferă programe variate de instruire sportivă în diverse discipline, și sunt pregătite să primească și să îndrume tinerii pasionați de sport către excelență.

Pentru mai multe informații despre înscriere și detalii despre fiecare instituție sportivă, vă rugăm să contactați direct instituția de interes sau să vizitați site-ul web al DGETS – https://chisinauedu.md/lista-institutiilor-sportive/

DGETS încurajează părinții, tutorele și tinerii sportivi să se informeze și să studieze lista școlilor sportive  pentru a găsi programul și disciplina sportivă potrivită nevoilor și intereselor lor.

Ne dorim ca această inițiativă să contribuie la dezvoltarea talentelor sportive și la promovarea unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor din municipiul Chișinău.