Onorată Comunitate Educațională, Dragi colegi, respectați angajați din sistemul educațional ai municipiului CHISINĂU!

Ne aflăm în perioada magică a anului, în perioada în care fiecare dintre noi crede în minuni. În preajma sărbătorilor de iarnă, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vine cu cele mai calde și sincere urări de bunăstare, sănătate, prosperitate, fericire, succese și realizări pentru Dumneavoastră. Vă dorim să nu pierdeți nicicând sufletul de copil care trăiește veșnic în fiecare dintre noi, să prețuiți clipele petrecute în sânul familiei, să apreciați orice lucru care Vă este dat, să împărțiți lumina și căldura din inimile Dumneavoastră.

În acest an complicat, dar și plin de reușite, Vă îndemnăm să continuați ghidarea semănătorilor de lumină, iar noi, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău, Vă vom oferi sprijinul necesar de câte ori va fi nevoie. Împreună putem și realizăm multe, iar colaborarea eficientă rămâne unul dintre punctele forte între relațiile pe care la stabilim. Fiecare an e o nouă provocare, iar alături de Dumneavoastră putem atinge culmi înalte în misiunea deloc ușoară pe care o avem.

Să aveți un An Nou prosper, iar sărbătorile de iarnă să fie un prilej în plus de a percepe adevăratul sens al valorilor vieții fiecărui! La mulți ani!