Oportunitate deosebită de dezvoltare personală și academică, prin intermediul proiectului ,,Bursa REthink”

ℹ️Direcția Generală Educație Tineret și Sport aduce la cunoștință elevilor din municipiul Chișinău o oportunitate deosebită de dezvoltare personală și academică, prin intermediul proiectului ,,Bursa REthink”. Acest concurs este adresat elevilor din clasele a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a, având ca scop promovarea valorilor precum perseverența, motivația și dorința de a-și îmbunătăți performanțele școlare.

✅️Ce presupune Bursa REthink?

Concursul Bursa REthink constă într-o provocare importantă: creșterea mediei notelor școlare într-un semestru comparativ cu semestrul anterior. Suntem hotărâți să premiem elevii care demonstrează o dorință autentică de dezvoltare, motivație, perseverență și o atitudine pozitivă față de propriile reușite în anul 2023.

❓️Cum poți participa?

Pentru a te înscrie în acest concurs, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul online până la data de 30 septembrie 2023. Formularul de înregistrare este disponibil AICI – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVsg5Kt0ahiIh-AXNrzJNVJ1avffVnQ3v1rRHw3x2sAj8Hvw/viewform . Este momentul tău de a-ți pune ambițiile în acțiune și de a-ți arăta potențialul!

🎓Premii și recunoaștere:

Participanții care vor atinge obiectivele stabilite și vor demonstra o îmbunătățire semnificativă a mediilor școlare vor fi recompensați și recunoscuți pentru eforturile lor remarcabile. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cine sunt elevii determinați și motivați care vor să-și redefinească succesul academic!

‼️În final, încurajăm elevii din Chișinău să abordeze cu încredere această provocare a Bursa REthink și să-și arate dedicarea pentru învățare și dezvoltare personală.