Opt elevi din municipiul Chișinău participă, începând cu ziua de astăzi, la „The Olympiad of Metropolises is an International team Competition”, ediția a VI-a

În temeiul invitației Departamentului Relații Externe a orașului Moscova, în perioada 06-13 decembrie 2021 o echipă de 8 elevi din instituțiile de învățământ secundar general din municipiul Chișinău participă la Olimpiada Internațională a Megapolisurilor orașul Moscova, Rusia. Capitala rusă organizează anual competiția școlară de talie mondială, care întrunește echipe de elevi cu vârste cuprinse între 14-18 ani.

În acest an Olimpiada se desfășoară on-line. Componența lotului olimpic a elevilor care participă la ediția a VI-a a Olimpiadei „The Olympiad of Metropolises is an  International team Competition” este:

  1. Andrei Alexandru;
  2. Eșanu Mihai;
  3. Amarfii Ștefan;
  4. Vorona Victor;
  5. Port Dragoș;
  6. Cernatinschi Dan;
  7. Mehrzar-Rad Roxana;
  8. Uncuța Alina-Andreea.

Team leader : Golubev Svetlana Specialist principal TIC, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău exprimă recunoștință cadrelor didactice care pregătesc loturile olimpice și dorește succese tuturor elevilor care cu siguranță  vor îndreptăți munca asiduă de până la concurs, demonstrând cunoștințe și competențe avansate.