Orășelul european în municipiul Chișinău

De Ziua Europei, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă așteaptă la corturile Primăriei municipiului Chișinău, din Orașul European, cu informații despre proiectele implementate pe segmentul educației.
 
Reprezentanții DGETS vor fi disponibili pentru a oferi informații suplimentare și pentru a ghida participanții în ceea ce privește programele și serviciile disponibile în domeniul educației, tineretului și sportului. Indiferent dacă va fi vorba despre proiecte în curs, modalități de implicare sau alte întrebări legate de activitățile DGETS, noi vom fi acolo pentru a oferi răspunsuri și clarificări.
 
Veți avea ocazia să cunoașteți mai multe despre activitatea Centrului Municipal de Învățare și Educație a Adulților din municipiul Chișinău, primul hub educațional inovativ pentru adulți, o inițiativă unică în Republica Moldova, care are scopul de a realiza în Chișinău cel de-al patrulea obiectiv al Agendei 2030 pentru Dezvoltarea Durabilă, și anume promovarea valorii procesului de învățare și educație a adulților și a învățării pe tot parcursul vieții.
 
Pentru tineri vor fi prezentate oportunități ale activității celor cinci Centre de Tineret din municipiu, sesiuni de informare despre instrumentele de finanțare a tinerilor și alte activități interesante dedicate lor.
 
Acest eveniment este o oportunitate remarcabilă pentru locuitorii din municipiul Chișinău să se implice și să sărbătorească diversitatea și cooperarea europeană în domeniul educației și nu numai.
 
Haideți să ne unim și să celebrăm Ziua Europei împreună!