Orășelul European la Chișinău 2023 – Program cultural artistic

Astăzi, 13 mai 2023, colectivele artistice de copii din instituțiile de învățământ extrașcolar din Chișinău au avut privilegiul de a participa la programul cultural-artistic desfășurat în cadrul Orășelului European.

Evenimentul a reunit sute de tineri talentați, dornici să-și împărtășească pasiunea și creativitatea cu publicul larg.

Participarea colectivelor artistice de copii din instituțiile de învățământ extrașcolar a adus o notă distinctivă și un aer proaspăt în cadrul acestui eveniment de amploare.

Cu o varietate impresionantă de spectacole, de la dansuri populare și contemporane până la interpretări vocale, tinerii artiști au demonstrat calități artistice remarcabile și au captivat publicul prin talentul lor neîmblânzit. Fiecare spectacol a fost plin de energie și entuziasm, reflectând orele de muncă și pregătire depuse de către acești copii cu o pasiune pentru artă.

Suntem mândri să vedem acești tineri artiști înflorind și inspirându-ne prin creativitatea lor.

Participarea activă a DGETS cu programul cultural-artistic din cadrul Orășelului European este o dovadă clară a angajamentului nostru colectiv pentru dezvoltarea talentelor și promovarea artei în rândul copiilor.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău invită toți doritorii să nu piardă oportunitatea să se înscrie la activitățile propuse de instituțiile noastre extrașcolare, pentru a avea parte de o vară memorabilă, plină de aventuri și de noi prieteni! Programul nostru include activități în aer liber, excursii, jocuri creative și educative, ateliere de dezvoltare a abilităților sociale și emoționale, precum și multe alte surprize care îi vor încânta pe elevii și tinerii din municipiul Chișinău.

Oferta instituțiilor extrașcolare care vor activa în perioada 01-30 iunie 2022 https://chisinauedu.md/wp-content/uploads/2023/05/Tabere-extrascolar.pdf

Lisat taberelor de odihnă o găsiți în fișierul atașat – Lista tabere 2023 https://chisinauedu.md/wp-content/uploads/2023/05/Lista-tabere-2023.pdf