Organizarea claselor şi grupelor cu regim prelungit în învățământul primar în municipiul Chişinău

Organizarea procesului educațional pentru învățământul primar, gimnazial și liceal (anul de studii 2021-2022) se realizează conform Planului-cadru aprobat prin ordinul Ministerului Educației şi Cercetării, care include precizările cu caracter obligatoriu pentru instituţiile de învăţământ.

Totodată, organizarea grupelor sau claselor cu program prelungit este realizată în instituţiile de învăţământ primar şi secundar publice cu titlul de exepție din municipiul Chișinău.

În acest sens pentru anul 2022, Primăria municipiului Chișinău a bugetat 35 mln lei pentru salarizarea cadrelor didactice la grupele cu regim prelungit.

Menționăm că alimentația la prânz a elevilor din instituțiile de învățământ primar şi secundar, ciclul I şi II din municipiul Chișinău, care participă la grupele cu regim prelungit este de responsibilitatea părinților.

În continuare vă propunem să examinați lista instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și liceal unde activează grupele cu program prelungit finanţate din surse bugetare alocate de Primăria municipiului Chișinău.

Fișier atașat …..Organizarea claselor şi grupelor cu regim prelungit