Participă la cluburile de interes organizate de Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților!

ℹ️📣Direcția Generală Educație Tineret și Sport vă invită să vă alăturați CLUBURILOR DE INTERES organizate de Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților, unde veți descoperi oportunități unice de dezvoltare personală și socială.
 
👉CLUBUL DE JOI, axat pe dezvoltarea personală și leadership, se va desfășura săptămânal, 📆joi de la ⏰17.00 până la 20.00. Este vorba de o comunitate deschisă la care pot să adere oameni receptivi la nou, dispuși să își aloce periodic timp pentru a evolua, participând la activități și experiențe care au scopul final de a îmbunătăți starea de conștientizare, dezvoltare a talentelor și abilităților personale, îmbunătățirea calității vieții și contribuirea la realizarea aspirațiilor și viselor personale.
 
👉CLUBUL SENIORILOR, organizat cu scopul implicării persoanelor în vârstă în activități de socializare și petrecere a timpului liber, se va organiza 📆miercuri, de la ⏰12.00 până la 15.00. Persoanele vârstnice vor avea posibilitatea de a discuta diverse teme, a practica jocuri de masă şi a participa la un şir de ședințe tematice în cadrul cărora vor fi invitați specialiști din diverse domenii (juridic, civic, medical, protecție socială, etc.).
 
❗️Pentru a vă înregistra, accesați link-ul https://forms.gle/UfsFxNxpxqi999nE8 sau sunați la numărul de telefon de la recepție 022923959.
 
👥️🏫Alăturați-vă comunității noastre și descoperiți noi oportunități de învățare și socializare. Participarea este gratuită și deschisă tuturor!