Participă la Focus Grupul cu genericul „Chișinău – Capitală Europeană a Tineretului 2027

Participă la Focus Grupul cu genericul „Chișinău – Capitală Europeană a Tineretului 2027!” (Chisinau For European Youth Capital).
 
🔵 Scopul acestei întâlniri este de a aduce împreună organizațiile neguvernamentale, asociațiile de studenți, grupurile de inițiativă, lucrătorii de tineret și voluntarii pentru a discuta despre importanța și implicațiile obținerii titlului de „Capitală Europeană a Tineretului 2027”.
 
Ne propunem să generăm idei și propuneri pentru un plan de activitate cuprinzător și sustenabil, care să servească nevoilor și aspirațiilor tinerilor din Chișinău.
 
Evenimentul va oferi participanților oportunitatea de a contribui la definirea direcției strategice a Chișinăului în calitate de capitală europeană a tineretului și de a pune bazele unor inițiative inovatoare și inspiraționale pentru dezvoltarea comunității noastre.
 
📌 Activitatea va avea loc, joi, 16 mai, ora 17:00 la Centrul Municipal de Tineret Chișinău, strada Mitropolit Varlaam, 90!
 
Formular de înscriere: https://forms.gle/ZTRrmbG4WHhhdsnt6
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau