Participă la o instruire de educație financiară

Direcția Generală Educație Tineret și Sport te invită să te implici în promovarea educației financiare și să devii un ambasador al acestei importante inițiative în cadrul Campaniei Naționale de Educație Financiară.
 
Ești elev sau elevă în clasele liceale și resimți nevoia de a înțelege mai bine conceptele financiare și de a-ți gestiona mai eficient resursele? Dacă da, te încurajăm să te alături în educarea și informarea celor din jurul tău în ceea ce privește educația financiară.
 
Banca Națională a Moldovei, în parteneriat cu Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, și cu sprijinul Programului USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (MISRA), lansează o campanie de selecție și instruire a tinerilor și tinerelor dornici să devină ambasadori și ambasadoare ai educației financiare.
 
Rolul tău ca ambasador al educației financiare va fi de a-ți ajuta colegii să înțeleagă mai bine noțiuni financiare, să gestioneze mai eficient banii și să evite riscurile financiare și înșelăciunile.
Pentru a te înscrie și a deveni parte din această inițiativă, te rugăm să completezi formularul de aplicare disponibil la următorul link până luni, 26 februarie 2024, ora 18:00: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScL8jDhn4j…/viewform
 
Implicarea ta nu numai că va fi recunoscută, dar va fi și răsplătită. Fii parte din schimbarea pozitivă în educația financiară a generației tale!