Poate oare procesul de imunizare să fie motiv de bucurie și speranță? Categoric Da!!

ℹAnul 2020 a venit cu o problema neașteptata, ne-a schimbat rutina de zi cu zi, ne-a pus la încercare flexibilitatea, capacitatea de a ne adapta și de a găsi răspunsuri potrivite, ne-a arătat vulnerabilități-le și cât de mult depindem unii de ceilalți, ne determină sa luam decizii, și nu doar în numele nostru, realitatea este că sănătatea tuturor depinde de fiecare în parte.
??Exprimăm respect și considerațiune Primăriei municipiului Chișinău (Primarului General, Dlui Ion Ceban, viceprimarului, Dnei Angela Cutasevici, Centrului Municipal de vaccinare, DGETS Dlui Andrei Pavaloi, FSEȘ Dna Margareta Sârbu pentru insistență și efort de încadrare a personalului din școli în al doilea grup pentru vaccinare și solicitările de a-i vaccina prioritar pe profesori.
Deși și printre profesori există sceptici vizavi de vaccinul ?#AstraZeneca, cadrele didactice de la LTPA “Elena Alistar”, care s-au vaccinat, va îndeamnă cu toată încrederea să o faceți!
Reacțiile adverse (în toate cazurile ușoare și moderate) au demonstrat, că sunt incomparabile cu boala sau consecințele ei.
Lilia Babuc, director LTPA “Elena Alistar”??❤️