Pregătirea către organizarea și desfășurarea odihnei de vară a copiilor

ℹ️📣Astăzi, 12 aprilie 2024, în cadrul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău s-a desfășurat ședința cu privire la pregătirea pentru organizarea și desfășurarea odihnei de vară a copiilor în cadrul centrelor extrașcolare.
 
👨‍🏫🏫La ședință au fost prezenți Angela Cutasevici, Viceprimarul municipiului Chișinău, directorii celor 13 centre extrașcolare municipale și reprezentanții DGETS. Punctul central al acestei reuniuni a fost oportunitatea de a discuta și planifica modalitățile optime de asigurare a activităților pentru copii.
 
‼️💬În cadrul ședinței s-a acordat o atenție deosebită unor aspecte cruciale pentru asigurarea unei odihne de vară bine organizate și benefice pentru copii. Printre subiectele abordate s-au numărat oferta educațională propusă pentru această perioadă și modalitățile de organizare a diverselor activități destinate copiilor.
 
💬De asemenea, s-au discutat și identificat necesitățile specifice ale fiecărui centru extrașcolar în vederea pregătirii și desfășurării acestor activități în mod eficient.
 
🏝‼️Buna organizare a odihnei contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor din municipiul Chișinău, oferindu-le oportunități de învățare și explorare în afara mediului școlar. Aceasta le permite să-și dezvolte abilitățile sociale, să-și descopere pasiunile și să-și consolideze încrederea în sine.
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau