Premiului de merit pentru încurajarea elevilor, sportivilor și persoanelor în etate ediția 2021

  • În temeiul Deciziei Consiliului Municipal Chișinău nr. 8/7 din 10 octombrie 2013, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău anunță lansarea Concursului municipal  pentru  acordarea Premiului de merit pentru încurajarea elevilor,  sportivilor  și  persoanelor  în etate, ediția 2021.
  • Scopul concursului constă în încurajarea și susținerea materială a elevilor, sportivilor care au obținut succese excelente la învățătură, activități extracurriculare, performanțe la competițiile municipale, naționale, internaționale la diverse discipline școlare, precum și în domeniul sportului și a persoanelor în etate care și-au adus contribuția esențială la dezvoltarea și promovarea valorilor educaționale.
  • Educația este costul de oportunitate în viață pentru fiecare, iar elevii și tinerii noștri sunt apreciați în toată lumea pentru cunoștințele și abilitățile lor. În același timp profesorii își aduc zilnic contribuția la educarea tinerelor generații, la formarea personalităților și fortificarea valorilor umane. În acest context, DGETS recomandă să susținem participarea elevilor și a tinerilor la concurs.
  • Ordinul și Regulamentul concursului sunt plasate pe site-ul DGETS: https://cutt.ly/8YcweiG
  • Data limită de prezentare a dosarelor la DGETS – 20 decembrie 2021, bir. 28.
  • NOTĂ: Candidații vor prezenta dosarele cu datele colectate în perioada anului de studii 2020-2021.