Prezentarea rezultatelor și premierea învingătorilor: Concursului Internațional de Creație Literară „Universul Cuvintelor” ediția a VI-a, 2021

Concursul Internațional de Creație Literară „Universul Cuvintelor” s-a desfășurat în perioada 15 aprilie – 15 august 2021, fiind inițiat de Asociația „Universul Prieteniei”, Iași, în parteneriat cu Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC). Alături de concurenții din România și Republica Moldova, în această competiție școlară s-au mai încadrat elevi din Grecia, Ucraina, Franța, Italia. Concursul a urmărit promovarea elevilor cu preocupări literare și a finalizat cu elaborarea unei antologii cu lucrările premianților.

Din cei 331 de participanți la concurs din Republica Moldova, 36 sunt declarați, de către membrii juriului, învingători. Aceștia vor obține diplome și câte un volum cu cele mai relevante creații ale câștigătorilor.
Lista premianților poate fi accesată AICI.

În context Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC) vă invită joi, 16 septembrie 2021, ora 15.00, la activitatea de prezentare a rezultatelor și de premiere a învingătorilor Concursului Internațional de Creație Literară „Universul Cuvintelor”, ediția a VI-a, 2021.
Evenimentul se va desfășura în format online pe platforma Google Meet. Pentru participare  accesați următorul link Concursul „Universul cuvintelor”.