Prima sesiunea din cadrul instruirii ”Didactica utilizării bibliotecii digitale EDUCAȚIE ONLINE”

La data de 30 martie, la ora 16:00, cadrele didactice și managerii din învățământul general preuniversitar sunt invitați să participe la prima sesiune virtuală din cadrul programului național de instruire ”Didactica utilizării bibliotecii digitale EDUCAȚIE ONLINE”. Pentru a participa, va fi necesar să accesați acest link:

.

Pentru a confirma participarea la instruire, vă rugăm să alegeți o lecție video din biblioteca www.educatieonline.md care vi s-a părut interesantă și să plasați un comentariu de 2-3 propoziții aici: https://www.facebook.com/educatieonline.md/posts/258740312463895.
De exemplu:
”Mi-a atras atenția lecția de limba engleză ”I was at the ZOO yesterday” pentru clasa a doua: http://www.educatieonline.md/details…. Îmi place că lecția este predată sub forma unui dialog dintre două persoane, ceea ce va ajuta elevii să învețe limba vie, vorbită. De asemenea, profesorii au utilizat păpuși, ceea ce face lecția atractivă pentru copii de clasa a II-a. O recomand cu încredere tuturor profesorilor de limba engleză de la ciclul primar.”
”Lecția ”Figuri geometrice” pentru clasa III http://www.educatieonline.md/details… este foarte bine organizată, cu utilizarea eficientă a elementelor grafice și animațiilor simple. Slide-urile sunt clare, explicațiile sunt pe înțelesul elevilor. Foarte bine mi-au prins activitățile interactive plasate sub materialul video. Recomand cu încredere materialul pentru recapitulare. De asemenea, părinții îl vor putea utiliza atunci când vor ajuta copii cu tema pentru acasă la lecția corespunzătoare”.
Să aveți parte de o instruire care să vă inspire!