Programul de instruire a tinerilor facilitatori în educație non-formală

 
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă invită să faceți parte dintr-o experiență minunată și formativă: Programul de instruire a tinerilor facilitatori în educație non-formală, care va avea loc în perioada 11 noiembrie 2023 – 22 decembrie 2023.
 
Acest program este cu atât mai special cu cât unul dintre trainerii noștri este Ana Lipsiuc, o persoană dedicată și pasionată de educația non-formală, care vă îndeamnă să vă alăturați acestei călătorii extraordinare.
 
Iată câteva dintre avantajele pe care le vei obține în cadrul Programului de instruire a tinerilor facilitatori în educație non-formală:
 
Dezvoltarea încrederii în sine: Această experiență îți va oferi încredere în propriile capacități și abilități. Te va ajuta să te cunoști mai bine și să-ți valorifici potențialul.
Dezvoltarea personală: Acest curs reprezintă o oportunitate unică de a te dezvolta personal și de a învăța mai multe despre propriile valori.
Învățare prin experiență: Vei învăța în mod practic cum să desfășori activități non-formale și să livrezi sesiuni pentru alți tineri și tinere.
Posibilitatea de a deveni agent al schimbării: Prin participarea la acest program, vei deveni un agent al schimbării în societate prin intermediul educației non-formale. Vei susține valorile și principiile în care crezi și vei contribui la promovarea schimbărilor pozitive.
Dezvoltarea abilităților de comunicare și de lucru în echipă: Programul îți va oferi oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile de comunicare, de a învăța să asculți și să îți exprimi ideile și de a lucra în colaborare cu alți tineri.
 
Participarea la acest program este absolut gratuită pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani. Este o oportunitate unică de a vă dezvolta și de a vă implica în educația non-formală.
 
Pentru a vă înscrie, completați acest formular până la data limită de înscriere, care este 31 octombrie 2023: https://forms.gle/3niLH557TMJ2mAbi9
 
Pregătiți-vă să faceți parte dintr-o experiență extraordinară de învățare și dezvoltare. Suntem aici pentru a vă ghida în această călătorie.
 
Nu uitați să fiți la curent cu toate oportunitățile pentru tineri prin:
🟢 Descărcând aplicația mobilă „e-tineret” pe AppStore: https://apple.co/3YT7iZs și Google Play: https://bit.ly/45tl2g2
 
Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături în această călătorie minunată!