Programul Zilei Internaționale a Familiei

Dragi locuitori ai municipiului Chișinău,
 
Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită în fiecare an pe 15 mai, marchează o ocazie deosebită de a celebra unitatea și importanța familiei în dezvoltarea noastră ca societate. Este un moment în care ne reamintim de legăturile noastre cu cei dragi și de sprijinul pe care îl oferim și îl primim în cadrul familiei.
 
Cu această ocazie specială, Primăria Municipiului Chișinău a pregătit o serie de evenimente culturale și artistice în toate sectoarele orașului, pentru a marca această sărbătoare. Ne bucurăm să vă invităm să luați parte la aceste evenimente, care sunt menite să aducă bucurie și să promoveze valorile familiei în comunitatea noastră.
 
Mai jos găsiți atașat programul evenimentelor organizate de municipalitate, în perioada 15 – 30 mai.
 
Vă asigurăm că toate evenimentele sunt gratuite și deschise publicului larg. Așteptăm cu nerăbdare să ne bucurăm împreună de aceste momente speciale și să celebrăm familia în toată splendoarea sa.
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau