Programului de formare profesională „Instalator instalații de încălzire și echipamente solare”

ℹ️💡În contextul necesității de a reduce consumul de energie și de a promova alternativele durabile în domeniul construcțiilor, Direcția Generală Educație Tineret și Sport a lansat Programul de formare profesională „Instalator instalații de încălzire și echipamente solare”.
 
📣Oportunitatea este evidentă într-o piață a construcțiilor în continuă dezvoltare, unde consumul de energie a atins cote ridicate în ultimii ani. Dimensionarea corectă, montarea și exploatarea eficientă a instalațiilor de încălzire și valorificarea energiei solare devin esențiale pentru asigurarea necesarului de energie pe viitor.
 
📌Detalii Cheie ale Programului:
 
✅️Durată și structură: Programul constă în 4 module, cu un total de 540 de ore, incluzând 70 ore de teorie, 110 ore de practică în atelier, și 360 de ore de practică în producție.
✅️Perspective: Absolvenții programului vor avea posibilitatea de a se angaja în companii ce oferă servicii de instalare, montare, deservire, reparații și exploatare a instalațiilor termice și solare.
✅️Termen limită pentru înscriere: 23 februarie 2024.
 
🗓Cursul va începe în dependență de completarea grupului, data aproximativă de începere a cursului – 1 martie 2024. Lecțiile se vor desfășura zilnic (luni-vineri) în perioada 13.30-18.20, 3 perechi a câte 1,5 ore.
 
❗️Acte necesare pentru înscriere la Program: copie simplă a actului de studii, copia actului de identitate.
 
❗️Cursul va avea loc la Centrul de Excelență în Construcții, municipiul Chișinău, strada Gh. Asachi 71.
 
❗️Pentru a vă înscrie la acest program, accesați https://forms.gle/w1M5FWq9bTVSp23i8 sau apelați la Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților, str. Matei Basarab 14, telefon 022923959.