Realizări remarcabile ale sportivilor moldoveni la Campionatul Balcanic de atletism

Direcția Generală Educație Tineret și Sport vă informează că sportiva BEZEDE Dimitriana, discipolă a Școlii Sportive Specializate de Atletism nr.3, a cucerit titlu de campioană în cadrul Campionatului Balcanic la atletism, categoria seniori, desfășurat în orașul Istanbul pe 10 februarie.
 
Este o mare realizare pentru atletismul moldovenesc să avem printre campionii Balcanici o reprezentantă valoroasă precum Dimitriana BEZEDE. Performanța sa reprezintă nu doar o recunoaștere personală, ci și o mândrie pentru întreaga țară.
 
De asemenea, la aceeași competiție, discipola Școlii Sportive Specializate de Atletism nr.3, Mihaela Botnari, a participat la proba de 3000 de metri, clasându-se pe locul 4. Felicitări Mihaela pentru angajamentul și dedicarea de care ai dat dovadă!
 
Dorim să aducem sincere mulțumiri antrenorilor Vadim Hranovschi, Clipca Alexandru și Gheorghiță Vitalie pentru efortul lor deosebit și pentru susținerea acordată sportivelor în pregătirea lor pentru aceste competiții de nivel înalt.