Renovări majore la Grădinița nr. 175 din sectorul Centru!

În ultimii ani, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău a investit masiv în infrastructura școlară și preșcolară din capitală, aducând schimbări semnificative pentru viitorul educațional al copiilor noștri. Astăzi, ne bucurăm să vă prezentăm un alt proiect de succes în sectorul Centru.

🏫 Instituția de educație timpurie nr. 175, situată în inima cartierului Telecentru, a trecut printr-o transformare remarcabilă datorită contribuției financiare semnificative din bugetul municipal. Cu o investiție de 1,2 milioane lei, această grădiniță a fost supusă unei reparații ample.

👧🧒 Doi pași importanți au fost făcuți:

  1. Modernizarea a două grupe de copii, care acum beneficiază de spații complet reamenajate, dotate cu mobilier nou, dotări necesare pentru desfășurarea activităților educaționale și un mediu propice dezvoltării armonioase a micuților noștri.
  2. Reabilitarea unui pavilion special destinat activităților în aer liber. Acest spațiu nou va contribui la diversificarea și îmbogățirea procesului educațional al copiilor.

🌟 Reabilitarea acestor facilități a inclus schimbarea infrastructurii existente, modernizarea rețelelor termice și de iluminat, oferind astfel un mediu sigur și confortabil pentru copiii noștri.

Proiectele de infrastructură dedicate educației au fost o prioritate a Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, iar rezultatele se văd acum. Ne străduim să asigurăm că toți copiii din municipiul Chișinău au acces la educație de calitate într-un mediu modern și sigur. Este un pas esențial pentru un viitor mai strălucit! 🌼✏️🎉