Reparații capitale în 156 instituții de învățământ liceal din municipiul Chișinău

Suntem bucuroși să aducem la cunoștință că în ultimii patru ani Direcția Generală Educație, Tineret și Sport sub egida Primăriei municipiului Chișinău au efectuat reparații capitale în 156 de instituții de învățământ liceal, consolidând astfel angajamentul ferm de a oferi un mediu propice învățării pentru tinerii din municipiu.
 
Aceste renovări au fost realizate pentru a asigura elevilor noștri condiții de studiu sigure și motivante. Prin eforturile noastre constante, am creat spații moderne și confortabile în care elevii pot învăța și se pot dezvolta în mod optim. Fiecare liceu a fost supus unor îmbunătățiri semnificative, inclusiv renovarea sălilor de clasă, modernizarea laboratoarelor, îmbunătățirea infrastructurii sportive și crearea unor spații verzi în apropierea instituțiilor.
 
Înțelegem importanța unui mediu de învățământ propice și stimulativ pentru creșterea și dezvoltarea viitorului copiilor noștri, și ne străduim să creăm oportunități egale pentru fiecare din ei.
 
Continuăm să ne concentrăm asupra dezvoltării durabile a sistemului nostru de învățământ și ne angajăm ca fiecare elev să aibă acces la cele mai bune resurse și facilități. Prin aceste eforturi, ne străduim să cultivăm generații viitoare pregătite pentru provocările lumii moderne.