Reuniune a II-a de definitivare a programului Odihnei de Vară 2023

Astăzi, 12 mai 2023, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău desfășoară cea de-a II-a reuniune de definitivare a programului Odihnei de Vară 2023.

La întrunire sunt prezenți conducătorii școlilor sportive din municipiu și ai instituțiilor extrașcolare.

Subiectele principale, discutate la reuniune, sunt: prestarea serviciilor educaționale pentru luna iunie 2023; organizarea odihnei elevilor din Școlile sportive; desfășurarea activităților de weekend pe parcursul lunii iunie.

Menționăm că, în municipiul Chișinău activează 14 școli sportive și 13 instituții extrașcolare, unde pe perioada vacanței de vară copiii neapărat se vor simți bine și le va fi util! Iar părinții cu siguranță vor fi încrezuți de faptul că copiii nu doar se află în grija pedagogilor cu experiență cui un program educațional inedit axat pe dezvoltare personală, comunicare, interacțiune, autoafirmare, cunoaștere, exprimare constructivă, sport și distracție. 

Ca să poată beneficia de un bilet într-o tabără de odihnă, părinții/reprezentanții legali ai copiilor se vor adresa instituțiilor de învățământ.

DGETS reafirmă importanța și angajamentul său față de dezvoltarea educațională și binele elevilor din municipiul Chișinău. Prin intermediul acestei ședințe, se urmărește promovarea unui dialog constructiv și luarea deciziilor care să răspundă nevoilor și intereselor elevilor și a comunității educaționale în ansamblu.

Oferta instituțiilor extrașcolare care vor activa în perioada 01-30 iunie 2022

Oferta taberelor instituțiilor sportive