Reuniunile metodice municipale la disciplinele școlare

?‍??‍?Reuniunile metodice municipale
la disciplinele școlare organizate de către
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău

?Activitățile vor fi organizate în regim online (în contextul epidemiologic de COVID-19) și vor demara începând cu data de 06 septembrie 2021.

▶️În total, pe parcursul luni septembrie, vor fi organizate 21 de întruniri de acest fel, la toate disciplinele școlare.

?Primul eveniment va avea loc pe data de 06 septembrie, pentru Învățământ primar (școală cu predare în limba rusă), urmând ca seria de reuniuni să se încheie pe data de 10 septembrie, cu participarea specialiștilor la disciplina Educație fizică.

ℹMenționăm că reuniunile metodice reprezintă activități cu caracter informaţional, în cadrul cărora specialiștii la disciplinele școlare și cadrele didactice din instituţiile de învăţământul general discută aspectele de noutate cu referire la metodologia de predare, prevederile și reglementările noi din domeniu, direcţiile prioritare în activitatea sistemului educaţional.

Detalii…Ordin nr. 702_din 03.08.2021 Cu privire la organizarea procesului educational în învățământul primar și secundar, anul de studii 2021-2022