Rezultate remarcabile la Campionatul deschis al orașului Bălți la înot

Elevii școlii sportive specializate de Taekwon-Do WTF nr.6 al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău au obținut rezultate remarcabile la Campionatul deschis al orașului Bălți la înot în perioada 25-26 martie.
 
Elevii noștri au demonstrat abilități excelente în această competiție, câștigând 4 medalii de aur, 7 medalii de argint și 12 medalii de bronz. Aceste rezultate impresionante confirmă angajamentul și dedicarea acestor tineri sportivi față de sportul pe care îl practică.
 
Suntem mândri de fiecare dintre elevii noștri și de performanțele lor excepționale la această competiție. Ei sunt o sursă de inspirație pentru ceilalți elevi și pentru întreaga comunitate, arătând că munca asiduă, disciplina și pasiunea pot conduce la obținerea de rezultate remarcabile.
 
Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău aduce sincere mulțumiri tuturor celor implicați în pregătirea și susținerea acestor sportivi – antrenorilor, profesorilor și părinților, care i-au încurajat și au făcut posibilă participarea la acest eveniment important, le aducem mulțumiri din toată inima noastră.