Rezultatele Concursului „Salvăm albinele – protejăm natura!”

ℹ️ Rezultatele Concursului „Salvăm albinele – protejăm natura!”
***********************************************************************
?La începutul luni decembrie AO Green Nations în parteneriat cu, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, a anunțat inițierea Concursului „Salvăm albinele – protejăm natura!”
?Obiectivele principale ale acestui concurs fiind:
protecția mediului înconjurător, formarea unei culturi ecologice și o poziție activă în viață generației tinere, cu un accent deosebit pe respectul față de populația de albine, a cărei importanță este legată de păstrarea ecosistemului. Polenizarea plantelor de către albine are ca rezultat dezvoltarea sănătoasă a plantelor, creșterea productivității și crearea condițiilor pentru viața altor vietăți.
?La concurs au participat 14 licee din orașul Chișinău, dintre care 3 licee din capitală au reușit să cucerească locurile de frunte:
?Locul 1 – Liceul Teoretic ,, Vasile Lupu”- 20.000 mii lei
?Locul 2 – Liceul Teoretic ,,Iulia Hasdeu”- 15.000 mii lei
?Locul 3 – Liceul Teoretic ,, Principessa Natalia Dadiani”- 10.000 mii lei
?Este important de menționat, pregătirea înaltă a participanților care au demonstrat măiestrie vorbirii expresive, artă desenului și fotografiei (poster tematic), exprimare corectă și dicție.
?Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău aduce mulțumiri profesorilor, părinților care au încurajat participarea elevilor la acest concurs și prin aceasta au promovat dragostea față de ecologie.