Rîngaci Irina, campioană mondială la lupte feminine, va fi prezentă la Festivalul Chișinăul Sportiv 2023

Rîngaci Irina este o personalitate notorie în lumea sportului și este o sursă de inspirație pentru mulți tineri sportivi. Cu un palmares impresionant și performanțe de excepție, Irina a adus onoare țării noastre și a reușit să se impună ca un nume de referință în luptele feminine.

Prezența Campioanei Mondiale, Rîngaci Irina la Festivalul Chișinăul Sportiv 2023 este o ocazie unică pentru publicul larg de a se întâlni cu această campioană și de a se bucura de împărtășirea experienței ei. Irina va oferi sfaturi, povestiri și lecții învățate din cariera sa în sport, inspirând și motivând pe cei prezenți să persevereze în urmărirea pasiunilor lor sportive.

Suntem recunoscători că Rîngaci Irina a acceptat invitația noastră de a participa la Festivalul Chișinău Sportiv 2023 și suntem convinși că prezența ei va aduce un plus de valoare evenimentului. Este o oportunitate excepțională pentru toți participanții de a se conecta cu o campioană și de a învăța din experiența și determinarea ei remarcabilă.

Festivalul Chișinăul Sportiv 2023 va fi un moment de sărbătoare și încurajare a spiritului sportiv, iar prezența Rîngaci Irina va contribui la atmosfera extraordinară și la promovarea valorilor sportive în comunitatea noastră.