Sănătatea este totul, fără sănătate totul este nimic

Cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău adresează cele mai sincere felicitări și înalte considerațiuni.

Profesiile de Lucrător medical și Farmacist nu sunt doar simple meserii, ci scopuri nobile, fiecare duce câte o slujbă continuă în folosul pacienților, pe care le acceptă doar cei curajoşi, care merită toată aprecierea pentru răbdarea nemărginită, pentru omenia şi dăruirea de sine.

Această zi este un bun prilej de a aduce calde mulțumiri pentru devotamentul de care dați dovadă în munca de fiecare zi, pentru zâmbetele și speranțele dăruite, pentru profesionalism și dedicație, pentru responsabilitatea asiduă şi pentru perseverenţă.

Ne exprimăm respectul şi recunoştinţa pentru toţi lucrătorii medicali din sistemul de sănătate, pentru farmacişti şi pentru profesorii care îşi aduc aportul la formarea medicilor.

Vă dorim să fiţi mereu plini de energie, cutezanţă, răbdare, echilibru şi tenacitate, iar toate dificultăţile să le depăşiţi cu tărie şi încredere. Să Vă bucurați de respectul colegilor, de gratitudinea pacienților, de liniștea din familiile Dumneavoastră. Fie ca perseverenţa şi spiritul de sacrificiu să vă însoţească mereu întru alinarea suferinţelor pacienţilor!

Cu profund respect,
Andrei PAVALOI,
Șef adjunct al DGETS