Schimb de experiență în lucrul cu tinerii

ℹ️📣Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă aduce la cunoștință că o echipă de lucrători de tineret din cadrul Centrelor de Tineret din municipiul Chișinău a participat recent la o serie de activități în București și Ploiești, la invitația tinerilor din cele două orașe. Scopul principal al acestei inițiative a fost schimbul de bune practici și experiențe în lucrul cu tinerii.
 
🌄Ploieștiul, desemnat capitală a tineretului în România pentru anul 2024, a fost gazda acestei întâlniri, oferind oportunitatea de a discuta și de a identifica modalități de colaborare între tinerii din ambele orașe.
 
🔝În contextul acestui schimb, tinerii noștri și-au împărtășit experiențele și proiectele de succes dezvoltate în anul 2023, când municipiul Chișinăul a fost gazda unor zeci de activități în cadrul Anului Tineretului. Aceste activități au inclus dezvoltarea de servicii pentru tineret în Centrele de Tineret, programe de voluntariat, schimburi de tineri în cadrul programelor internaționale și multe altele.
 
‼️Ne exprimăm aprecierea pentru eforturile tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestui schimb de experiență și suntem nerăbdători să vedem rezultatele acestei colaborări în viitorul apropiat.