Ședința Comisiei pentru Situații Excepționale, sectorul Buiucani

În cadrul ședinței de astăzi a Comisiei pentru Situații Excepționale Buiucani, cu privință la situația din Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din municipiul Chișinău, în urma incendiului din 5 aprilie, s-a decis extinderea învățământului la distanță inclusiv pentru ziua de mâine, 16 aprilie 2024.

Rezultatele de laborator a calității probelor de aer prelevate din încăperile instituției de învățământ urmează să fie prezentate mâine de către Centrul de Sănătate Publică.

De asemenea, Comisia pentru Situații Excepționale va prezenta mâine mai multe detalii cu privire la modul de desfășurare ulterioară a activităților în cadrul instituției.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău asigură comunitatea școlară că se depun toate eforturile pentru a restabili cât mai curând condițiile necesare și pentru a asigura un mediu de învățare sigur și securizat pentru elevi și personalul didactic.

 

🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau