Ședința Comisiei pentru Situații Excepționale, sectorul Buiucani

ℹ️📣În scopul evaluării situației din instituția de învățământ Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”, astăzi, 12 aprilie 2024, a avut loc o nouă Ședință a Comisiei pentru Situații Excepționale, sectorul Buiucani.
 
📌La activitate au participat reprezentanții:
✅️Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău,
✅️Preturii sectorului Buiucani,
✅️Inspectoratului General pentru Situații de Urgență,
✅️Asociației medicale teritoriale Buiucani,
✅️Poliției,
✅️Administrației Liceului Teoretic „Liviu Deleanu”.
 
‼️🏫📝În urma examinării amănunțite a situației din instituția de învățământ Liceul Teoretic „Liviu Deleanu”, în cadrul ședinței, s-a decis continuarea studiilor la distanță, în format on-line până luni, 15 aprilie 2024. Perioada necesară pentru ca Centrul de Sănătate Publică să vină cu rezultatele de laborator a calității aerului din încăperile instituției de învățământ. Cu informații adăugătoare vom reveni ulterior.
 
📣🏫Totodată informăm comunitatea școlară că depunem toate eforturile să restabilim condițiile necesare pentru a asigura un mediu de învățare sigur și securizat pentru elevi și personalul didactic.
 
🌐Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale și veridice informații despre sistemul educațional din municipiul Chișinău, te invităm să ne urmărești pe canalul nostru oficial de Telegram – https://t.me/dgetschisinau