ȘEDINȚA DE DISCUȚII PUBLICE

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport informează cu privire la ședința de discuții publice asupra Metodologiei de evaluare a cadrelor de conducere din învățământul general și Regulamentului de atestare a cadrelor de conducere din învățământul general și profesional tehnic. Evenimentul este organizat de Ministerul Educației și Cercetării, în parteneriat cu Centrul de Formare Continuă și Leadership din cadrul Universității Pedagogice de Stat „I. Creangă” din Chișinău, și se va desfășura pe data de 12 iulie 2023, începând cu ora 10.00.

La această ședință de discuții publice vor participa în calitate de invitați speciali Marcelina Baleca, șef Serviciu Învățare pe tot parcursul vieții din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, și Lucia Argint, șef Direcție Evaluare învățământ general din cadrul ANACEC. Moderarea va fi asigurată de către Cezara Popel, șef Serviciu Asigurarea calității și leadership din cadrul Centrului de Formare Continuă și Leadership.

Pentru a participa la acest eveniment, vă rugăm să accesați linkul de conectare: https://meet.google.com/vmp-vkiu-sms. Pentru a vă înregistra, vă invităm să completați chestionarul disponibil la următorul link: https://forms.gle/RncUYpJZSmRMdYkd6

Pentru a vă familiariza cu Metodologia de evaluare a cadrelor de conducere și Regulamentul de atestare a cadrelor de conducere, vă punem la dispoziție următoarele surse de consultare:

Metodologia de evaluare a cadrelor de conducere: https://particip.gov.md/ro/document/stages/*/10647

Regulamentul de atestare a cadrelor de conducere: https://particip.gov.md/ro/document/stages/*/10648

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport încurajează participarea activă și contribuția tuturor celor interesați în acest proces de dezbatere și îmbunătățire a metodologiei și regulamentului menționați mai sus.