Ședința de lucru

Ședința de lucru cu privire la Evaluarea externă a instituțiilor de învățământ general din municipiul Chișinău


În scopul informării managerilor instituțiilor de învățământ primar și secundar privind evaluarea externă planificată pentru semestrul II, anul de studiu 2021 – 2022, astăzi 24 iunie 2021, DGETS a organizat ședința de lucru.

Au prezidat ședința șefii adjuncți ai DGETS: Andrei PAVALOI și Viorica NEGREI.

La activitate au fost prezenți: Daniela Garbuz, șef secția Management preuniversitar; Maria Lapp, specialist principal secția Management preuniversitar; Elena Gînsari, specialist principal secția Management preuniversitar; Eugenia Antoci, specialist principal secția Management preuniversitar; Tatiana Munteanu, specialist principal secția Management preuniversitar; Alexandru Melniciuc, consilier municipal; directorii instituțiilor de învățământ primar și secundar din municipiu.

În context Andrei PAVALOI, șef adjunct DGETS a vorbit despre disponibilitatea de a oferi suportul metodic de către specialiști în vederea excluderii neclarităților cu privire la evaluarea externă.

Viorica NEGREI, șef adjunct DGETS, a reamintit despre tipurile de evaluare și perioada lor de desfășurare și procedura de solicitare a evaluării în vederea acreditării.

Menționăm că, solicitarea dată vine din partea conducătorilor instituțiilor de învățământ general, sau din partea fondatorilor. Totodată participanții la ședință urmează să informeze angajații cu prevederile actelor normative la compartimentul dat și să perfecteze pachetul de documente necesar în vederea evaluării externe în termenii stabiliți.