Ședința de organizare și desfășurare a Concursului municipal „Pedagogul Anului -2021”

La 01.02.2020, în temeiul ordinului DGETS nr.70 din 29.01.2021, s-a organizat în regim online ședința de organizare și desfășurare a Concursului municipal „Pedagogul Anului – 2021”, cu prezența membrilor Comisiei municipale de concurs. Scopul acestui concurs constă în propagarea experienței avansate a celor mai bune cadre didactice care activează în instituțiile de învățământ din municipiu, formarea opiniei publice pozitive privind statutul social al cadrului didactic și ridicării prestigiului pedagogului în societate.

În acest an, Concursul se va desfășura în perioada 1 februarie – 17 februarie 2021, în regim online. Comisia de concurs este constituită din 13 membri, iar pentru participare la acest concurs au fost depuse oferte din partea a 14 concurenți. În condițiile epidemiologice COVID-19, toate probele concursului  se vor desfășura în cadrul instituțiilor de învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal unde activează participanții, desfășurând activitățile publice cu copii/elevii săi.

Cu un mesaj de salut şi încurajare a membrilor comisiei de concurs a venit șeful adjunct DGETS, Andrei Pavaloi, care le-a recomandat să fie obiectivi, corecți în evaluarea competenţele profesionale ale concurenților.

Ședința a fost condusă de Viorica Negrei, șef adjunct al DGETS. În cadrul ședinței s-a discutat:

  1. Componența nominală a membrilor Comisiei municipale de concurs.
  2. Prezentarea Orarului de organizare și desfășurarea probelor în cadrul Concursului municipal „Pedagogul Anului – 2021”.

Vă informăm că în perioada 02.02.2021 – 04.02.2021 se va desfășura prima etapă a concursului „Studierea și examinarea dosarelor participanților la concurs”, iar evaluarea dosarelor se va organiza în Centrul metodic DGETS cu prezența fizică a membrilor comisiei.