Ședință on-line cu directorii instituțiilor de învățământ primar și secundar din municipiul Chișinău

  • Calitatea organizării procesului educațional la  componenta opțională în instituțiile de învățământ primar și secundar
  • Calitatea procesului educațional în învățământul liceal în instituțiile cu număr regulamentar și neregulamentar de clase liceale formate
  • Aspectele metodologice în aplicarea sancțiunii conform Codului Muncii
  • Finalizarea anului de studii 2021-2022
  • Acțiuni privind organizarea anului de studii 2022-2023
  • Organizarea odihnei elevilor în tabere pentru sezonul estival 2022

Astea au fost principalele subiecte discutate astăzi, 26 mai 2022, de către reprezentanții Direcției Generale  Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău, cu conducătorii instituțiilor de învățământ primar și secundar din municipiu, în cadrul unei ședințe de lucru desfășurată în regim on-line. Ședința a fost prezidată de Viorica NEGREI, șefa adjunctă a DGETS.

În cadrul activității, Viorica NEGREI, a menționat că asigurarea calității serviciilor educaționale este prioritar pentru Direcția Generală  Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău.

Totodată, sporirea calității managementului instituțiilor de învățământ se propune a fi realizat prin identificarea unui mecanism funcțional de acțiuni concrete și asigurarea accesului tuturor elevilor a unui proces educațional de calitate, incluziv și echitabil pentru toți copiii de vârstă școlară.

Ședința a întrunit conducătorii celor 150 de instituții de învățământ primar și secundar din municipiul Chișinău.