Selecționata mass-media din Moldova a devenit învingătoarea turneului internațional de fotbal Chișinău Media Cup 2023

Echipa națională a jurnaliștilor din Moldova a obținut o victorie remarcabilă în finala turneului internațional de fotbal Chișinău Media Cup 2023, care a avut loc pe Arena FMF din Parcul „La Izvor” al capitalei. Într-un meci plin de pasiune și spectacol, echipa noastră a învins formația din România cu scorul de 3-1, demonstrând astfel abilități fotbalistice de excepție.

Competiția a adus împreună echipe din 5 țări diferite: Moldova, România, Polonia, Armenia, Israel și o echipă unificată a Africii. Toți participanții au oferit momente de joc intens și strategii valoroase, ceea ce a făcut din acest turneu o experiență fotbalistică memorabilă.

Selecționata mass-media din Moldova a demonstrat o formă excelentă pe tot parcursul turneului, punând în valoare talentul și determinarea jurnaliștilor noștri. Victoria meritată în finală nu face decât să confirme angajamentul și pasiunea acestor profesioniști în afara terenului de joc.

Locul 3 în clasamentul final i-a revenit echipei din Polonia, care a oferit și ea performanțe remarcabile pe durata turneului. Felicitări întregii echipe pentru parcursul lor excelent!

Organizarea și desfășurarea competiției au fost posibile datorită sprijinului financiar acordat de Primăria municipiului Chișinău. Din bugetul alocat de 153 425 lei s-au acoperit cheltuielile necesare pentru a asigura condiții optime pentru desfășurarea acestui eveniment sportiv de anvergură.

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău aduce sincere felicitări Selecționatei mass-media din Moldova pentru victoria lor meritorie și tuturor participanților pentru spiritul de competiție și fair-play arătat pe parcursul turneului Chișinău Media Cup 2023!