SEMINARUL INSTRUCTIV-METODIC PENTRU ADMINISTRATORII PLATFORMEI SAPD, SESIUNEA DE BACALAUREAT 2023

🗓La data de 31.01.2023 în conformitate cu Ordinul DGETS nr. 01/16-7/58 din 24.01.2023 referitor la constituirea bazei de date, în sala de festivități a DGETS, s-a desfășurat seminarul instructiv-metodic pentru administratorii platformei SAPD, sesiunea de bacalaureat 2023, din cadrul instituțiilor de învățământ general din municipiul Chișinău.
💬În cadrul seminarului, persoanele desemnate ca administratori de SAPD la nivel de instituție, au fost instruite de către Golubev Svetlana, Șefa serviciului management cantitativ al calității procesului educațional al DGETS, în conformitate cu prevederile Instrucțiunii privind procedurile de administrare a Sistemului Automatizat de Prelucrare a Datelor.
📝Fiecare administrator din instituție a semnat o Declarație-angajament a utilizatorului SAPD privind confidențialitatea datelor cu caracter personal, după care i s-a conferit parola de acces la sistem.
‼️Totodată, menționăm că, în perioada 01 februarie – 10 martie 2023, la nivel de instituție, vor putea fi verificate datele despre candidații înscriși la examenul de bacalaureat.