Septembrie deschide drumul către școală și către Bibliotecă: Campania „Fii deștept! Ia un card inteligent!”

În spiritul începutului de an școlar, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, în parteneriat cu Direcția Generală Educație Tineret și Sport și Direcția Generală Cultură și Patrimoniu Cultural a Primăriei municipiului Chișinău, are plăcerea să anunțe lansarea Campaniei „Fii deștept! Ia un card inteligent!” în perioada 8-30 septembrie.

Această inițiativă aduce în prim-plan importanța bibliotecii ca resursă vitală pentru dezvoltarea personală și educațională a comunității noastre. În cadrul campaniei, vă invităm să vizitați cele 27 de filiale ale Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” pentru a obține un card inteligent, care vă va oferi acces gratuit la o gamă largă de activități și servicii, inclusiv împrumutul de cărți.

Dragi elevi, vă invităm cu entuziasm să faceți parte din această campanie și să vă alăturați comunității de cititori pasionați. Vizitați Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” în perioada 8-30 septembrie și obțineți-vă cardul inteligent pentru a începe o călătorie plină de descoperiri și învățare.