Sesiune informativă și distractivă în limba engleză despre proiectele educaționale STEM

Direcția Generală Educație Tineret și Sport este încântată să vă invite la o sesiune informativă și distractivă în limba engleză despre proiectele educaționale STEM. Acest eveniment special va avea loc vineri, 13 octombrie, în intervalul 16:00-18:00 la America House Chișinău, situată pe strada Bănulescu Bodoni 27, la intersecția cu strada București.
 
Moderatorul acestei sesiuni va fi nimeni altul decât Rob Condon, un expert american din Carolina de Nord, SUA, fondatorul și directorul executiv al ONG-ului Young Scientist Academy. Young Scientist Academy are o reputație solidă în domeniul educației STEM și este dedicat să încurajeze și să dezvolte pasiunea pentru știință, tehnologie, inginerie și matematică în rândul tinerilor.
 
Dacă sunteți o elevă sau o tânără din Municipiul Chișinău și sunteți interesată să aflați mai multe despre proiectele educaționale STEM și să interacționați cu un expert în domeniu, acest eveniment este perfect pentru dvs. Rob Condon vă va ghida printr-o experiență captivantă și interactivă în limba engleză.
 
Pentru a vă înregistra și a vă asigura un loc la eveniment, vă rugăm să completați formularul de înregistrare disponibil la următorul link: https://forms.gle/Bc7CjFrBKa3zfhbaA
 
Pentru mai multe informații despre Young Scientist Academy, puteți vizita site-ul lor oficial: https://www.youngscientistacademy.org/