Sesiuni de informare dedicate membrilor consiliilor elevilor și coordonatorilor acestora

ℹ️📣Direcția Generală Educație, Tineret și Sport vă informează că pe data de 16 mai 2024 și 21 mai 2024 au avut loc sesiuni de informare dedicate membrilor Consiliilor Elevilor și coordonatorilor acestora din instituțiile de învățământ secundar din municipiul Chișinău. Aceste sesiuni au fost parte integrantă a Campaniei naționale de promovare a noului Regulament de funcționare a Consiliilor Elevilor și a ghidului elaborat în acest sens.
 
💬Activitățile au fost organizate în cadrul proiectului „Îmbunătățirea activității Consiliilor de Elevi din Moldova”, finanțat de NDF-New Cooperation Fund și implementat de AO STUDEM și SILBA – Initiatives for Dialogue and Democracy, în parteneriat cu Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” și Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova.
 
🏤📄Sesiunile de informare s-au desfășurat în incinta Centrului Municipal de Tineret Chișinău și a Centrului Municipal de Învățare și Educație a Adulților din Chișinău. La aceste evenimente au participat 69 de elevi și 40 de coordonatori din instituțiile de învățământ secundar.
 
📌Aceste sesiuni au avut ca scop principal familiarizarea membrilor și coordonatorilor Consiliilor Elevilor cu noul regulament, oferind totodată o platformă pentru discuții interactive și schimb de experiențe privind bunele practici în activitatea consiliilor de elevi.
 
‼️Mulțumim tuturor participanților pentru interesul manifestat și implicarea activă, contribuind astfel la îmbunătățirea și eficientizarea activității Consiliilor Elevilor din municipiul Chișinău.