Spectacol Teatral

ℹ️Un produs de excepție a claselor cu profil Arta teatrală este spectacolul „Наташина мечта”, după piesa dramaturgului rus Iaroslav Pulinovici, prezentată la data de 25 octombrie în incinta
Liceului Teatral Orășenesc „Iurie Harmelin”.
🎭Piesa reflectă viața tinerilor adolescenți, considerată de unii psihopedagogi vârsta crizelor, anxietății, nesiguranței, insatisfacției.
‼️Dezvoltarea complexa a personalității elevilor. Lucrul în echipă, metoda realizată în cadrul spectacolul „Наташина мечта”, care le-a dat elevilor posibilitatea de a-și dezvolta o serie de calități precum: spiritul de inițiativă, capacitatea de comunicare, dar și responsabilitatea, respectul fata de ceilalți, autocontrolul, calitățile de lider ale unora, seriozitatea în rezolvarea sarcinilor. Astfel, elevii și-au găsit un cadru de afirmare generos, unii dintre ei surprinzând prin talent, ingeniozitate, pasiune.
💬Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău aduce sincere felicitări pentru elevii care împreună cu regizorul au adus aceste întrebări în prim plan, în timpurile în care trăim, oferindu-le copiilor condiție de creștere mai bună pentru a se dezvolta armonios în continuare.”
📌Monospectacolul a fost interpretat de Anna Dubovikova, eleva clasei a XI-a din Liceul Teatral Orășenesc „Iurie Harmelin”. Piesa a fost pusă după regia Alinei Şişchina, profesor de actorie.