Stimată profesoară, Stimate profesor

În această perioadă dificilă ai arătat că poți fi puternică/puternic. Am observat cum te-ai adaptat, ai perseverat și nu ai cedat în fața provocărilor. Vedem cum îmbrățișezi schimbarea și utilizezi tot mai sigur instrumentele digitale în procesul de predare. Astfel ești mai aproape de elevii tăi, cu lecții interesante și atractive, iar împreună pășiți spre o școală unde putem învăța altfel.

Ne bucurăm să aflăm că îmbini pasiunea ta, disciplina pe care o predai cu tehnologiile informaționale, inovând și diversificând procesul de predare-învățare așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Pentru toată munca ta îți mulțumim.

Dacă ești pasionată/pasionat de disciplinele STEAM, ai realizări profesionale deosebite și vrei să devii promotoare/promotor a/al inovațiilor digitale în educație, Centrul Clasa Viitorului te invită să râvnești la titlul de Ambasador Digital.

Cum? Participă la Concursul Național „Profesorul – Ambasador Digital”! Ai nevoie de două proiecte didactice, bazate pe abordarea STEAM, la una din disciplinele școlare pentru clasa a 7-a: fizica, informatica, matematica, biologia, chimia, geografia și limba engleză. Vom acorda premii.

Toate detaliile și informațiile necesare le găsești în Regulamentul Concursului. Ai timp să depui dosarul până pe 10 februarie 2021. Îți urăm succes!

În cadrul Concursului Național „Profesorul – Ambasador Digital” vor fi selectați 25 de profesori, cărora le va fi conferit titlul de Ambasador Digital, și acordate premii sub formă de echipamente digitale în sumă de 8-10 mii de lei fiecare.

Scopul concursului este promovarea inovațiilor digitale în educație și încurajarea cadrele didactice din ciclu gimnazial să utilizeze eficient instrumentele digitale și abordarea STEAM în procesul predare-învățare-evaluare.

Concursul Național „Profesorul – Ambasador Digital” este parte a proiectului cu același nume, implementat de Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” prin intermediul Fundației pentru Dezvoltare din Republica Moldova, cu sprijinul financiar al Departamentului Buna Guvernare al Fundației Soros Moldova și USAID, Suedia, UK, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Sursa:  https://cutt.ly/mh1DdKK