Sute de voluntari sunt implicați pentru a acorda ajutorul și suportul necesar refugiaților

Pe parcursul ultimilor zile fluxul de persoane care au venit în Chișinău sau au fost transportați în alte centre din țară sau la alte puncte vamale a fost enorm. În mare parte sunt mame cu copii! Sute de voluntari au fost implicați pentru a acorda ajutorul și suportul necesar refugiaților. Tinerii contribuie la procesul de asistență și acomodare a refugiaților din Ucraina. Ei se ocupă de asigurarea cu asistență, cazare, repartizarea de bunuri și identificarea de servicii de care au nevoie oamenii.
 
Suntem mândri de tinerii voluntari care-și dedică timpul acestei cauze nobile și sunt alături în gestionarea fluxului de refugiați din Ucraina. Mulțumim pentru munca neobosită, pentru toată implicarea și dedicația!
În continuare rămânem solidari și suntem pregătiți să oferim ajutorul necesar la moment din lista necesităților pentru refugiați se duce lipsă de : perne, plapume, seturi de lenjerie, prosoape, saltele sau saci pentru dormit.
 
Vă îndemnăm în continuare ca în această perioadă dificilă să dăm dovadă de toleranță și solidaritate. Să demonstrăm că omenia ne reprezintă, iar prin exemplul nostru renaștem valorile general-umane.