Tabăra „Alunelul” – activități inedite pentru copiii dornici de aventuri

Tabăra constantă „Alunelul” și-a deschis porțile din 7 iunie pentru elevii din municipiul Chișinău dornici de o odihnă pe cinste. Tabăra este amplasată lângă pădure, într-un loc pitoresc, dispune de piscină pentru copii, teren de fotbal și volei și alte utilități importante pentru confortul copiilor și al tinerilor.

Tabără „Alunelul” oferă un program diversificat. Așadar, în fiecare zi, copiii studiază cultura țării noastre, istoria acesteia, literatura, arta, tradițiile și sărbătorile. Totodată, participă la master-classuri cu diferite tematici: concursuri muzicale, victorine, treninguri de comunicare eficientă, jocuri sportive, fotbal, volei, înot și alte activități ce țin să le dezvolte copiilor spiritul de echipă și de unitate. În fiecare seară sunt organizate serate cu muzică, dansuri și spectacole.

Primul schimb a debutat cu genericul „Să dăruim culori copilăriei”. Pe parcursul sejurului au fost desfășurate activități cognitive, culturale  și  dinamice: Jocurile Olimpice, Trenuțul Vesel, Jocuri de toloacă, Sărbătoarea lui Neptun. La sfârșitul schimbului copiii au plecat acasă cu o Carte Digitală elaborată împreună cu educatorii, care reflectă toate activitățile realizate, dar și cele mai haioase momente din timpul sejurului.