Tabăra cu sejur de zi ,,FANTEZIA”

Vacanța de vară a venit și odată cu ea vine și bucuria copiilor de a profita de mai mult timp liber. În acest context, taberele de vară pentru anul 2022 sunt o posibilitate pentru fiecare copil de a-și dezvolta anumite abilități. În cadrul taberelor cu sejur de zi organizate de Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău, copiii vor beneficia de o vacanță de vară în care vor realiza activități specifice vârstei.

Astfel, s-a finalizat prima săptămână în tabăra cu sejur de zi „FANTEZIA”  LT „I. S. Neciui-Leviţchi”, care are un  program de activitate de luni până vineri, între orele 8:00 și 17:00. În tabără s-au odihnit 80 de elevi din instituție, a căror activitate este coordonată de către 5 cadre didactice cu experiență.

În tabăra ,,FANTEZIA copii își vor dezvolta competențe utile pentru viață, având condițiile necesare pentru desfășurarea activităților pe domenii ale educației: moral-civic, artistic, sportiv și intelectual.

Programele educaționale pe tematici privind prevenirea accidentelor casnice și rutiere la copii au rolul de ai pregăti  pentru o viață  în siguranță.

Reamintim că la sfârșitul lunii mai, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria municipiului Chișinău au lansat Catalogului E-Xtrașcolar cu activitățile gratuite oferite copiilor și tinerilor din Chișinău pentru perioada verii. Catalogul poate fi accesat gratuit, fără logare și parolă, de pe site-ul www.educatieonline.md sau direct la link-ul www.extrascolar.md. Părinții, elevii și tinerii pot găsi activitățile preferate prin intermediul motorului de căutare interactiv, în baza cuvintelor cheie, vârstei, adresei sau tipului de activitate solicitată.